RTL-SDR plug-ins

Bestandspeler

Dit is een vervanging voor IQ File to SDR # source. De belangrijkste verschillen: het speelt 32-bits WAV-bestanden tot 4 GB groot en 64-bits WAV-bestanden zijn ZEER GROOT. Geeft een waterval weer met de inhoud van het bestand. Een klik op een waterval selecteert een positie om te spelen. Er is ook een pauze.

Aandacht! Deze plug-in is de bron. Het moet zijn geregistreerd in het bestand SDRSharp.exe.Config in de sectie frontendPlugins.

File Player downloaden …

Audioprocessor

Het geeft het spectrum van het audiosignaal weer, bevat 6 aangepaste bandpass-filters en een aangepast demase-filter.

Audioprocessor downloaden …

ALS Processor

Geeft het spectrum van het IF-signaal weer voor de demodulator, bevat een asymmetrisch banddoorlaatfilter en een aangepast tracking-notch-filter.

IF-processor downloaden …

Baseband recorder

Het registreert de volledige IQ-stream die van de tuner wordt ontvangen naar een bestand, het is mogelijk om een ​​map te selecteren voor het opslaan van records en er is een tijdplanner voor opname. Grote buffer voor het opnemen van streams met een hoge verliesvrije samplefrequentie. Het kan worden bediend vanaf andere plug-ins. Het kan zeer grote bestanden opnemen.

Baseband Recorder downloaden …

ALS Recorder

Het schrijft de IQ-stroom van gemiddelde frequentie naar een bestand, het is mogelijk om een ​​map te selecteren voor het opslaan van records en er is een tijdplanner. Het kan worden bediend vanaf andere plug-ins.

IF Recorder downloaden …

Audiorecorder

Schrijft een audiosignaal naar een bestand. Uitgebreide opties voor het beheer van het formaat van het outputbestand (mono, stereo, bit, samplefrequentie). Uitgebreide opnamebeheermogelijkheden (schrijf niet als er geen signaal is, maak nieuwe bestanden als de frequentie verandert, enz.). Aanpasbare bestands- en mapnamen.

Audiorecorder downloaden …

CTCSS Decoder Squelch

Toont CTCSS-tonen wanneer ze aanwezig zijn in het signaal en bevat een squelch die reageert op een bepaalde toon.

CTCSS-decoder downloaden

DCS-decoder squelch

Geeft DCS-codes weer wanneer ze in het signaal aanwezig zijn en bevat een ruisonderdrukking die reageert op een specifieke code of op de aanwezigheid van een code in het signaal.

Download DCS Decoder

Aux vfo

Voegt extra radiokanalen toe aan SDR #. U kunt meer dan één radiokanaal toevoegen.

Aux VFO downloaden …

DSD-interface

De plug-in bestaat uit drie delen. De eerste is een extra audio-uitgang van de demodulator, die kan worden gebruikt om een ​​audiosignaal via een virtuele audiokabel uit te voeren naar andere programma’s (WXtoImage, DSD en andere). De tweede is een grafische interface voor het configureren en starten van de DSDPlus digitale signaaldecoder. En de derde is de automatische demping op de SDR # -uitgang bij het kiezen van een frequentie met een digitaal signaal.

DSD-interface downloaden …

Tijdsverschuiving

Creëert een buffer tot enkele minuten in het geheugen. Je kunt luisteren naar signalen die zijn uitgezonden en aanwezig zijn in de buffer. ‘Alles wat bij de waterval zichtbaar is, is te horen.’

Time Shift downloaden …

Digitale audioprocessor

Het bevat een banddoorlaat audiofilter, een squelch voor de aanwezigheid van een audiosignaal en een scrambler van signalen met spectruminversie.

DAP downloaden …

DDE Tracker + Scheduler

Plug-in voor interactie met satellietvolgprogramma’s (Orbitron, WXTrack, SatPC32). Wanneer een satelliet verschijnt / vertrekt in de ontvangstruimte, wordt een lijst met opdrachten voor deze satelliet gespecificeerd in de planner. Kan andere plug-ins beheren en externe programma’s uitvoeren.

Download DDE Tracker

Meteoor Demodulator

Plug-in voor het in realtime demoduleren van het QPSK-signaal van de Russische satelliet Meteor-M2. Het eindsignaal kan naar een bestand worden geschreven of via TCP worden verzonden naar een speciale versie van LRPTDecoder voor realtime decodering. Het kan interageren met andere plug-ins.

Download Meteor Demodulator

TV

De plug-in geeft het ontvangen PAL / SECAM tv-signaal weer. Voor ontvangers met een band van meer dan 7 MHz, kunt u tegelijkertijd naar geluid luisteren via het hoofdradiokanaal SDR #. Voor rtl-sdr-ontvangers is een aangepast rtl-sdr.dll-bestand vereist.

TV downloaden …

Frequentiemanager

Gewijzigde standaard frequentiemanager SDR #. Een scanner toegevoegd die opeenvolgend itereert over de geselecteerde frequenties. Controle toegevoegd over de locatie van het managervenster en enkele andere verbeteringen.

Frequentiebeheer downloaden …

Frequentie scanner

Snelle scanner. Scant de opgegeven frequentiebereiken. Slaat frequenties op die niet in de manager zijn en de activiteitstijd bij deze frequenties. Het kan verschillende bereiken scannen met verschillende rasterafstanden, modulatie, signaalband. Er zijn scanmodi voor alle frequenties in het bereik of alleen voor frequenties die zich in de frequentiemanager bevinden of omgekeerd alleen voor frequenties die niet in de manager zitten.

Frequentiescanner downloaden …

MPX-uitgang

Voert het MPX-signaal uit naar het geselecteerde audioapparaat na de WFM-demodulator met de conversie van de bemonsteringsfrequentie naar 192 kHz voor verdere verwerking in andere programma’s (bijvoorbeeld RDSSpy).

MPX-uitvoer downloaden …

Avia band 8.33 rekenmachine

Corrigeert handmatige frequentie-invoer in de luchtband in overeenstemming met de norm voor een rasterafstand van 8,33 kHz.

Avia 8.33 Calc downloaden …

Frequentieblokkering

De functie van deze plug-in is heel eenvoudig, het blokkeert de wijziging van de afstemfrequentie in SDR #. Ik schreef op verzoek van de gebruiker om een ​​toevallige verandering in de ontvangstfrequentie uit te sluiten.

Frequentieslot downloaden …